Kauneushoitola Harmonia

Palvelut ja tuotteet

Kasvot

Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien siistimisen.
Vinkki: Joskus on asiakkaana vaikea tietää, mikä kasvohoito olisi sopivin. Tällöin voit valita nettiajanvarauksesta mahdollisimman pitkän kasvohoitoajan, niin mietitään yhdessä ihosi tarvetta ja valitaan sopivin hoito.

Hemmotteleva kasvohoito

Tehokkaasti ihoa kosteuttava kasvohoito
• alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kasvoille, kaulalle ja decolteelle, naamio ja hoitovoide

68 € – 75 min

Puhdistava kasvohoito

Peruskasvohoito, joka sisältää ihonpuhdistuksen
• alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoide

68 € – 75 min

Nuoren ihon puhdistus (alle 18v.)

• alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä, naamio ja hoitovoide

65 € – 60 min

Ultraäänikasvohoito

• alkupuhdistus, syväpuhdistus ja kuorinta ultraäänilaitteella, hieronta, naamio ja hoitovoide

75 € – 75 min

Tarvittaessa ampullin imeytys ultraäänilaitteella.

81 € – 90 min

Kasvohoito Dr. Baumann -ampulleilla

Kasvohoito, joka sisältää perusihonhoidon lisäksi hoitoampullin/ampullit ihon tarpeen mukaan. Tämä kasvohoito sopii hyvin couperosaiholle, erityisen kuivalle iholle tai jos haluat pehmentää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito sisältää kasvojen ja decolteen hieronnan.

86 € – 90 min

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

• sisältää kulmien muotoilun
31 € – 45 min

Kasvohoidon yhteydessä
25 € – 30 min

karvanpoisto sokeroinnilla

Terve ja silkinpehmeä iho

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Sokeroinnit

Sääret

35 € – 60 min

Kainalot

25 € – 30 min

Kasvojen sokerointi

Varattavissa vain lisäpalveluna

15 – 17 € – 25 min

Aromahieronta

Lempeä, rentouttava hoito

Kosmetologin tekemässä aromahieronnassa käytetään valmiiksi sekoitettuja öljyjä, joilla on mm. rentouttavia ja virkistäviä vaikutuksia, sekä vartalon ihoa hoitavia vaikutuksia. Hieronnassa käytettävät öljyt ovat Ulla-Maija Gracen kehittämiä aromaöljyjä.

Hieronnat

Aromahieronta

• Selkä, kädet, hartiat, decoltee ja kasvot

Aromahieronta on rauhallisilla liikkeillä tehtävä tehokas ja miellyttävän rentouttava erikoishierontamenetelmä. Hieronnassa käytettävät öljyt ovat Ulla-Maija Gracen kehittämiä aromaöljyjä. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa lihaksissa ja kudoksissa, voi vaikuttaa mielialaan, jännittyneisyyteen ja stressivaivoihin.

68 € – 60 min

Vasta-aiheita aromahieronnalle: raskaus ja imetys, syöpä, akuutit sairaudet kuten kuume/flunssa tai jokin tulehdustila, sydämen ja munuaisten vajaatoiminta, sydämentahdistin, verisuonitukokset, verenvuototauti, infektiot ihossa, akuutit vammat kuten venähdykset, murtumat, palovammat, epilepsia, alkoholin tai huumausaineen vaikutuksen alaisena oleminen. Myös tulehdusvaiheessa oleva reuma sekä kihti ovat vasta-aiheita aromahieronnalle. Saadusta rokotuksesta tulee olla kaksi viikkoa. Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy neuvoa lääkäriltäsi.

Kasvohieronta

Rentouttava hieronta kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle, sisältää alkupuhdistuksen.

36 € – 45 min

Kasvohieronta

Hemmotteluhetkiä arkeen

Kasvohieronta parantaa ihosolujen ja kudosten hapen sekä ravinnonsaantia vilkastuttamalla ihon verenkiertoa, jolloin ihon uudistuminen nopeutuu. Iho myös näyttää kirkkaammalta sekä kiinteämmältä ja se on erityisen valmis vastaanottamaan ihonhoitotuotteiden hyödyt.

Lisäpalvelut

Seuraavat hoitotyöt ovat varattavissa minkä tahansa toisen hoitotyön yhteydessä, esim. kasvohoidon yhteydessä. Voit myös varata pelkästään kaksi lisäpalvelua peräkkäin, olethan silloin yhteydessä sähköpostilla maarit@hoitolaharmonia.fi. Suosittuja peräkkäin otettavia lisäpalveluja ovat esim. kasvojen sokerointi + kulmien värjäys tai muotoilu. Muutkin yhdistelmät ovat mahdollisia.

Ripsien värjäys

15 € – 25 min

Kulmien värjäys tai muotoilu

15 € – 25 min

Silmänympäryshoito

15 € – 15 min

Kasvojen sokerointi

15 – 17 € – 25 min

Kevyt manikyyri

Kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsien kuorinta TAI hieronta
30 € – 45 min

Hinnat sis. alv 24%

Luonnolliseen ihonhoitoon

Käytän kasvohoidoissa bionomisia Dr. Baumann-tuotteita. Tuotesarja on säilöntäaineeton, mineraaliöljytön, hajusteeton, väriaineeton ja ilman eläinperäisiä ainesosia.

Dr. Baumann-kosmetiikan tärkeinä päämäärinä on ympäristön ja kaikkien luontokappaleiden suojeleminen. Tämän vuoksi tuotteet eivät myöskään sisällä tarpeettomia pakkausmateriaaleja purkkien tai pullojen ympärillä.